Wisła noclegi
– dla zmęczonych miejskim trybem życia

Kontakt i dane teleadresowe

 

Nasz adres:

   Kamratówka - Alina Szymczak

ul. Jasna 2b
43-460 Wisła


Alina Szymczak
- rezerwacja, uzgodnienia związane z pobytem

                             - tel. kom. 0048 691 073 668

                             - tel. dom. 0048/033/855 29 08


Leszek Szymczak - tylko "mąż swojej żony", gdy inne telefony milczą
                               -  tel. kom. 0048 601 513 780   



Regulamin rezerwacji, polityka prywatności  - kliknij [TUTAJ]
*informacje uzupełniające - zobacz na dole strony



KLIKNIJ
na zdjęcie i zobacz rezerwacje (noclegi,wyżywienie)
Wisła, noclegi, wyżywienie - rezerwacja

KLIKNIJ
na zdjęcie i zobacz ile może kosztować u nas pobyt
Wisła, noclegi, wyżywienie - ceny


Zaplanuj swoją podróż do Kamratówki


Oblicz odległość jaka dzieli Cię od Kamratówki
kliknij na zdjęcie
potem niebieską kroplę na mapie
następnie Pokaż trasę  (pod zdjęciem)
wpisz w okienko swój adres
kliknij OK

Jeżeli chcesz nieco zmienić trasę

Złap „rączką” za trasę w miejscu pojawiającego się kółeczka
i przeciągnij trasę w inne miejsce

 

KLIKNIJ
na zdjęcie i zobacz plan dojazdu do Wisły i na terenie Wisły
Wisła, noclegi, wyżywienie - położenie i plan dojazdu



* Administratorem Pani/ Pana danych osobowych jest „Agroturystyka Kamratówka” z siedzibą w Wiśle przy ul. Jasnej 2b, e-mail wisla@kamratowka.pl  tel. +48-691-073-668, Pana/Pani dane osobowe (adres e-mailowy) będą przetwarzane w celu odpowiedzi na nadesłany e-mail oraz korespondencji związanej z realizowaniem umowy świadczenia usług hotelowych - do czasu cofnięcia zgody, podstawą prawną jest udzielenie zgody (zapytanie e-mailowe) . Podanie danych jest dobrowolne, ale bez ich podania nie jesteśmy w stanie zrealizować celu przetwarzania. Do realizacji celu możemy przekazać dane do firmy hostingowej i do firmy świadczącej usługi informatyczne. Dane przetwarzamy do czasu cofnięcia zgody. Dane nie podlegają zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu. Ma Pan/Pani prawo do dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, cofnięcia zgody na ich przetwarzanie oraz wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Udzielone zgody można w każdej chwili wycofać. Swoje prawa może Pan/Pani realizować wysyłając e-mail na adres wisla@kamratowka.pl lub list pocztowy na adres naszej siedziby. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych zamieściliśmy w Polityce Prywatności na stronie http://www.kamratowka.pl/assets/files/wisla-noclegi-beskidy-informacje-prawne.html

 


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/users/kamratowka/public_html/manager/includes/document.parser.class.inc.php:466) in /home/users/kamratowka/public_html/manager/includes/document.parser.class.inc.php on line 430
MODx Content Manager »

« MODx Parse Error »

MODx encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/users/kamratowka/public_html/manager/includes/document.parser.class.inc.php:466) 
  Error type/ Nr.: Warning - 2 
  File: /home/users/kamratowka/public_html/manager/includes/document.parser.class.inc.php 
  Line: 430 
  Line 430 source: header($header);  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0062 s s(5 Requests)
  PHP: 0.0351 s s 
  Total: 0.0413 s s